Boldog Új Évet/Happy New Year
Aki egy kicsit is ismer, tudja, hogy nem igazán rajongok a pezsgőért. Szilveszterkor így mi nem pezsgővel, hanem egy hagyományos velencei (nem Agárd, Gárdony viszonylat:)) specialitással, a Bellini koktéllal koccintunk. Ezzel kívánok tehát mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!
Bellini koktél
Hozzávalók:
1 üveg prosecco
2 dl őszibarack püré (most télen konzervből)
Keverjük össze a proseccot és az őszibarackpürét, majd töltsük poharakba.
Egészségünkre és BUÉK!
VálaszTörlésSzia! Nem kaptad meg az e-mailemet? Írtam neked és sos válszt várnék...:) köszönöm!
VálaszTörlésSzia! Nem kaptam meg. Lelekkonyha@gmail.com, ide írtad?
VálaszTörlésIgen, akkor küldöm megint, mert ma választ kell kapnom!
VálaszTörlés