2012. január 1., vasárnap

Boldog Új Évet/Happy New Year


Aki egy kicsit is ismer, tudja, hogy nem igazán rajongok a pezsgőért. Szilveszterkor így mi nem pezsgővel, hanem egy hagyományos velencei (nem Agárd, Gárdony viszonylat:)) specialitással, a Bellini koktéllal koccintunk. Ezzel kívánok tehát mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!

Bellini koktél

Hozzávalók:
1 üveg prosecco
2 dl őszibarack püré (most télen konzervből)

Keverjük össze a proseccot és az őszibarackpürét, majd töltsük poharakba.

4 megjegyzés:

  1. Szia! Nem kaptad meg az e-mailemet? Írtam neked és sos válszt várnék...:) köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nem kaptam meg. Lelekkonyha@gmail.com, ide írtad?

    VálaszTörlés
  3. Igen, akkor küldöm megint, mert ma választ kell kapnom!

    VálaszTörlés