2013. március 7., csütörtök

Újjászületés


Ha kinézek az ablakon sajnos még nem a tavasz jut eszembe, de a piacon járva megláttam az idei első medvehagymát, aminek nem bírtam ellenállni és akkor már tudtam, hogy valami azért mégiscsak elkezdődött. Így hirtelen felindulásból ez az extra gyors kaja készült belőle, ami annyira friss és üdítő, hogy ilyen ízeket szinte csak a tavasz képes produkálni (na jó azért a nyár sem kutya).

Mivel a tavasz minden szempontból a megújulás és az újjászületés időszaka, ezért úgy döntöttem, a blog is teljesen új köntöst kap…
A fejléc dizájnjáért ezúton is hálás köszönet Gatyinak.:)




Medvehagymapestos tészta

Hozzávalók:
1 nagy csokor medvehagyma
1 marék mandula
kb. 1 dl olívaolaj
só, bors
5 dkg reszelt parmezán
tészta

A tésztát feltesszük főzni és közben elkészítjük a pestot. A pesto hozzávalóit egy edénybe tesszük és botmixerrel összeturmixoljuk. Ha szükséges adunk még hozzá olívaolajat. 
A kifőtt tésztát összekeverjük a pestoval és azonnal tálaljuk.

   




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése